Welkomstpagina

 

Hoi, en welkom op mijn persoonlijke blog Worth Loving. Ik ben Sanne, communicatie studente aan Fontys Hogeschool Tilburg en ik blog over ambities, passies, persoonlijke dingen en ik deel mijn video’s die ik maak. Wil je meer over mij weten? Klik dan hier.

Wekelijks blog ik over de bovenstaande onderwerpen en deel ik dus mijn passie ook met het wereldwijde web. Vind je het leuk om mij op Facebook te volgen? Dat kan hier! Of Instagram, want ook daar deel ik veel foto’s.

Alle hoofdonderwerpen van deze blog vind je boven de header in het menu, verdeeld in subcategorieën. De dingen die ik meemaak, leg ik bijvoorbeeld vast onder het kopje ‘Capturing Life‘. Mijn tekeningen zijn te vinden onder ‘Art‘ en de video’s die ik daar onder andere maakte vind je hier.
Persoonlijkere dingen, zoals een lijst met mijn favoriete bloggers, informatie over de camera’s die ik gebruik en meer, vind je aan de rechtse kant van deze pagina. Waar ook meerdere sociale media staan waar je mij op zou kunnen volgen, mocht je dat leuk vinden.

Sinds kort is er ook een kopje ‘School‘ bijgekomen, helemaal rechts bovenin. Hierin zet ik al mijn verplichte workshop verslagen onder, maar ook alle extra’s die ik daarvoor maak.
Mocht je vragen hebben, dan mag je die altijd hier stellen. Veelgestelde vragen heb ik in een klein overzicht gezet, denk je dat je vraag erbij staat, kijk dan eerst even hier!

 

Advertisements